Ventilatie

Goede ventilatie voor een gezonde woning.

Je woning isoleren wordt steeds belangrijker maar verlies daarbij een goede ventilatie niet uit het oog! Ventilatie is nodig om ervoor te zorgen dat de lucht in goed geïsoleerde en luchtdichte woningen gezond blijft. Daarom zijn er ook tal van wettelijke verplichtingen op vlak van ventilatie.

Ons team van HVAC-specialisten kan je begeleiden en wegwijs maken in de ventilatie die je nodig hebt. Daarnaast staan deze ervaren installateurs in voor een correcte, reglementaire installatie.

Group Vandersteene is sinds kort ook erkend Renson ambassador voor de regio!

Renson ambassador logo

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of een vrijblijvende offerte op maat.


Blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden via onze nieuwsbrief!

Onze klanten

aan het woord.

Werken met Vandersteene Bouwbedrijf was een echt plezier! Vanaf de start van het project stonden zij ons bij met deskundig advies, waardoor we nu genieten in onze perfect gerenoveerde woning!

Joke Goderis - opdrachtgever totaalrenovatie woonst

Bedankt voor de goeie service afgelopen jaar!

K. Laridon

Het sanitair en de cv in onze nieuwbouwwoning werd met de grootste zorg geïnstalleerd. Daarna vertrouwden we ook de ventilatie toe aan Group Vandersteene gezien hun kennis van zaken in hernieuwbare energie. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner waarbij we steeds terecht konden en verder geholpen werden met de glimlach.

Delphine van Hoecke

Back to top