Hernieuwbare energie

Energie verandert snel, vertrouw daarom op onze expertise

Warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, ijsbuffers ... Hernieuwbare energie is niet meer weg te denken uit een hedendaagse woning. Deze extra energiebronnen zijn niet enkel verplicht door de Energieprestatieregelgeving (EPC), ze hebben ook heel wat voordelen voor de eindgebruiker: je kan er aanzienlijk mee besparen op je energiefactuur en je draagt tegelijk je steentje bij voor het milieu.

Maar welke oplossing past best in jouw situatie? We ondersteunen je graag in het beslissingsproces. Samen bekijken we je energienoden, je huishoudelijke gewoontes en het beschikbare budget. Eens de keuze gemaakt is, zorgen onze ervaren HVAC-specialisten voor een vlekkeloze installatie. Zo ben je zeker van een installatie die voldoet aan alle wettelijke vereisen maar ook aan de vereisten van jou en je gezin. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste kennismaking of een vrijblijvende offerte op maat.


Blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden via onze nieuwsbrief!

Onze klanten

aan het woord.

Werken met Vandersteene Bouwbedrijf was een echt plezier! Vanaf de start van het project stonden zij ons bij met deskundig advies, waardoor we nu genieten in onze perfect gerenoveerde woning!

Joke Goderis - opdrachtgever totaalrenovatie woonst

Bedankt voor de goeie service afgelopen jaar!

K. Laridon

Het sanitair en de cv in onze nieuwbouwwoning werd met de grootste zorg geïnstalleerd. Daarna vertrouwden we ook de ventilatie toe aan Group Vandersteene gezien hun kennis van zaken in hernieuwbare energie. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner waarbij we steeds terecht konden en verder geholpen werden met de glimlach.

Delphine van Hoecke

Back to top