De perfecte badkamer!
Verwarming en hernieuwbare energie 

Welkom.

bij Vandersteene

Vandersteene is de specialist in verwarming, sanitair, ventilatie en hernieuwbare energie. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het onderhoud van uw verwarming en leidingen. Hiervoor staan wij u graag bij met deskundig advies en een correcte, tijdige service voor al uw projecten en plannen.

U kan steeds rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste nieuw trends en evoluties op vlak van regelgeving, duurzaame energie, smart home en interieur. Wij denken actief met u mee en houden rekening met uw verwachtingen en uw budget. Dit maakt van ons de ideale partner om uw droomproject te realiseren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking of offerte op maat.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden via onze nieuwsbrief!

Onze klanten

aan het woord.

Werken met Vandersteene Bouwbedrijf was een echt plezier! Vanaf de start van het project stonden zij ons bij met deskundig advies, waardoor we nu genieten in onze perfect gerenoveerde woning!

Joke Goderis - opdrachtgever totaalrenovatie woonst

Bedankt voor de goeie service afgelopen jaar!

K. Laridon

Het sanitair en de cv in onze nieuwbouwwoning werd met de grootste zorg geïnstalleerd. Daarna vertrouwden we ook de ventilatie toe aan Group Vandersteene gezien hun kennis van zaken in hernieuwbare energie. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner waarbij we steeds terecht konden en verder geholpen werden met de glimlach.

Delphine van Hoecke

Back to top