Onderhoud

Tijdig onderhoud voorkomt kosten in de toekomst

Je hebt geïnvesteerd in een goede verwarming, je droombadkamer of in een performant ventilatiesysteem. Die investering wil je dan ook optimaal laten renderen. Daar helpen wij je graag mee dankzij een professioneel onderhoud of de herstelling van verwarmingsketels, cv- of waterleidingen, ventilatie, … 

Tip: Wist je trouwens dat de overheid eist dat je gascondensatieketel om de twee jaar gereinigd wordt en uw verwarmingsketel op stookolie zelfs jaarlijks? Wij zorgen voor een correct onderhoud en de bijhorende certificaten die je nodig hebt voor verzekeringen en andere instanties. 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak vast te leggen. 


Blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden via onze nieuwsbrief!

Onze klanten

aan het woord.

Werken met Vandersteene Bouwbedrijf was een echt plezier! Vanaf de start van het project stonden zij ons bij met deskundig advies, waardoor we nu genieten in onze perfect gerenoveerde woning!

Joke Goderis - opdrachtgever totaalrenovatie woonst

Bedankt voor de goeie service afgelopen jaar!

K. Laridon

Het sanitair en de cv in onze nieuwbouwwoning werd met de grootste zorg geïnstalleerd. Daarna vertrouwden we ook de ventilatie toe aan Group Vandersteene gezien hun kennis van zaken in hernieuwbare energie. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner waarbij we steeds terecht konden en verder geholpen werden met de glimlach.

Delphine van Hoecke

Back to top