Sanitair

Jouw badkamer, waar rust en welzijn centraal staan!

Is je badkamer (of een deel ervan) aan renovatie toe of zoek je badkamerinspiratie voor je nieuwe woning? Wij helpen je graag met de realisatie van jouw droombadkamer. Samen overlopen we je wensen en ideeën. Daarna maken we een voorstel op maat en binnen budget met aandacht voor het nodige comfort en de laatste nieuwe trends.

Wij zorgen voor de eventuele afbraakwerken, de aanleg van de leidingen, de installatie van de badkamermeubels en -toestellen en kunnen zelfs zorgen voor de finale afwerking. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken. 

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.


Blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden via onze nieuwsbrief!

Onze klanten

aan het woord.

Werken met Vandersteene Bouwbedrijf was een echt plezier! Vanaf de start van het project stonden zij ons bij met deskundig advies, waardoor we nu genieten in onze perfect gerenoveerde woning!

Joke Goderis - opdrachtgever totaalrenovatie woonst

Bedankt voor de goeie service afgelopen jaar!

K. Laridon

Het sanitair en de cv in onze nieuwbouwwoning werd met de grootste zorg geïnstalleerd. Daarna vertrouwden we ook de ventilatie toe aan Group Vandersteene gezien hun kennis van zaken in hernieuwbare energie. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner waarbij we steeds terecht konden en verder geholpen werden met de glimlach.

Delphine van Hoecke

Back to top